Milaan - San Remo 2015

»

milaan san remoMilaan-San Remo 2015 wordt verreden op zondag 22 maart. Het is de eerste echte wielerklassieker van het seizoen, bijpassend genaamd La Primavera – ofwel, De Lente. De race vond voor het eerst plaats in 1907 en op 22 maart 2015 zien we de 106e editie. (Route- en profielkaartjes)

In 2014 won Alexander Kristoff voor Fabian Cancellara en Ben Swift. Het was een zware race.

Milaan – San Remo 2015: Afbeeldingen en meer!

Klik op de afbeeldingen om te vergroten.


Philippe Gilbert19/11/2014 - Philippe Gilbert zet de laatste jaren al zijn pijlen op de Ardense klassiekers. Maar tegen Het Laatste Nieuws laat hij zich ontvallen dat hij liefst voor winst zou gaan in de op zijn palmares ontbrekende klassiekers: Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.Gilbert wil Milaan-San Remo, Vlaanderens Mooiste én Parijs-Roubaix Lees meer »
Alexander KristoffMilaan - San Remo is van oudsher een wedstrijd voor sprinters en voor renners die nog een mooie jump in huis hebben na bijna 300 kilometer koers. Touretappe.nl presenteert een overzicht van de recente winnaars.Milaan - San Remo: Recente winnaars Lees meer »
VoorjaarsklassiekersHet fietsseizoen staat op het punt van uitbreken, net als de lente. En niet alleen de frisse lentelucht is veelbelovend, er hangt een positieve vibe rond het fietsen. Dat maakt de voorpret alleen maar groter. Laat het nieuwe wielerseizoen maar komen!Voorjaarsklassiekers op komst! Lees meer »
Arie den Hartog wint Milaan San RemoLa Primavera of la prima vera; de lente of de eerste echte? Deze eerste echte klassieker van het seizoen kondigt in ieder geval het wielervoorjaar aan. De schermutselingen in Vlaanderen, op weg van Parijs naar Nice en tussen de Tirreno en de Adriatico waren de opmaat naar het klassiekerseizoen dat aan de Bloemenrivièra begint. Touretappe.nl duikt in het verleden en neemt u mee naar de eerste Nederlandse zege.Milaan - San Remo: Italiaanse koers kleurt oranje Lees meer »